Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при ускоряване на 1.9 JTD-145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Развиваш еи това чудо и го почистваш добре за да не заяжда клапата която е в него.
    не е никак сложно.
    Exhaust Gas Recirculating Valves
    клапан които връща изгорелите газове за доизгаряне обратно в колектора.
    Attached Files
    Last edited by chiptuning; d.m.y г., 22:54.

Comment

Гледам че сменихте всички системи по колата и искам да ви кажа че колата пак ще си забива и в най скоро време и ще почне да гасне Проблема идва от високото налягане на горивото да ви кажа - или има аномалии в него или някой е сложил чип който създава тези аномалии Аз лично в последно време вкл. и днес смених чип от който ефекта(дефекта) беше точно този
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Гледам че сменихте всички системи по колата и искам да ви кажа че колата пак ще си забива и в най скоро време и ще почне да гасне Проблема идва от високото налягане на горивото да ви кажа - или има аномалии в него или някой е сложил чип който създава тези аномалии Аз лично в последно време вкл. и днес смених чип от който ефекта(дефекта) беше точно този
        Първоначално публикувано от chiptuning Покажи съобщение
        Развиваш еи това чудо и го почистваш добре за да не заяжда клапата която е в него.
        не е никак сложно.
        Exhaust Gas Recirculating Valves
        клапан които връща изгорелите газове за доизгаряне обратно в колектора.
        А,когато рязко ускорявам колата трибва ли да изпушва отзад,защото моята хич непуши.И ми казаха,че хич няма тягата която е за тоя агрегат!!!!!

Comment

трябва да изпуши.

Comment

виждам, че сме адски доволни от колиците си и май само сме се събрали да им търсим кусури. я да си ги караме! и моята не изпушва като ускорявам, ама нали ускорявам

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщение
              виждам, че сме адски доволни от колиците си и май само сме се събрали да им търсим кусури. я да си ги караме! и моята не изпушва като ускорявам, ама нали ускорявам
              Извинявай,ама имам истенски проблем,а не търся излищни кусури-защото не може да тръгваш да изпреварваш,первключквайки на по ниска предавка,и газ до дука,и в същия момент да ти забива колата,а в насрещното да ти се задава кола!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от bibulse Покажи съобщение
                Извинявай,ама имам истенски проблем,а не търся излищни кусури-защото не може да тръгваш да изпреварваш,первключквайки на по ниска предавка,и газ до дука,и в същия момент да ти забива колата,а в насрещното да ти се задава кола!!!!!!!!
                да,ясно ми е колега/колежке. аз говорех за себе си, тъй като последните 87 хиляди поста се говореше за моята кола. извинявай, ако съм прекъснал темата.. съжалявам за колата, дано я оправиш, защото това при изпреварването наистина не е приятно.
                също така ти благодаря за темата, тъй като научих много

sigpic
                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщение
                  да,ясно ми е колега/колежке. аз говорех за себе си, тъй като последните 87 хиляди поста се говореше за моята кола. извинявай, ако съм прекъснал темата.. съжалявам за колата, дано я оправиш, защото това при изпреварването наистина не е приятно.
                  също така ти благодаря за темата, тъй като научих много
                  колега

Comment

Working...
                  X